Christiaan Heersink BI Consultant +31(0)610937629

Testflow: Vertrouwen in kwaliteit

Geautomatiseerd en flexibel datawarehousetesten

Uw datawarehouse groeit en wordt regelmatig aangepast. Handmatig testen kan deze ontwikkelingen niet bijbenen en is foutgevoelig. Een snelle oplevercyclus mag niet ten koste gaan van kwaliteit. Hoe kunt u bij elke oplevering betrouwbaar en snel testen of het datawarehouse nog functioneert zoals gewenst? Hoe houdt u de kwaliteit van uw datawarehouse op peil en kunt u audits met vertrouwen tegemoet zien?

Download meer informatie

Concept

TestFlow is een aanpak met daarbij een tool, waarmee organisaties datawarehouses geautomatiseerd kunnen testen. Er kan continu gecontroleerd worden of de applicatie de juiste gegevens oplevert en voldoende robuust is. TestFlow draagt zo bij aan het optimaliseren van de kwaliteit en de tijdigheid van informatie binnen organisaties.

Aanpak

Onze consultants helpen u de tool efficiënt en flexibel in te richten. Met een druk op de knop of gescheduled kunt u  bestanden klaarzetten, ETL-jobs draaien, verschillende testscenario’s uitvoeren en na afloop de resultaten controleren. Deze tests zijn herhaalbaar en alle resultaten blijven beschikbaar voor analysedoeleinden.

Resultaat

Met Testflow beschikt u over een op maat gesneden oplossing, eenvoudig uitbreidbaar, waarmee het testproces betrouwbaar en steeds op dezelfde manier plaatsvindt. Testen is geen ad-hoc activiteit meer na het ontwikkelproces maar wordt continu uitgevoerd. Tevens kunnen testen worden overgedragen richting beheer zodat kwaliteitscontroles uitgevoerd kunnen worden op de productieomgeving.

Testflow: Vertrouwen in kwaliteit Contact Neem contact op met Christiaan Heersink