Emile Kelkboom data scientist +31(0)619267481

Predictive Analytics

Een doorbraak in de
toepassing van data

Momenteel ontstaan ongekende mogelijkheden om organisaties slimmer te maken. Drie elkaar versterkende ontwikkelingen werken daarbij als katalysator.

Er is een exponentiële groei van data uit applicaties, social media, devices, logs en sensoren. De enorme sprong in technologie maakt het mogelijk deze onvoorstelbare hoeveelheden data in korte tijd te verwerken en te analyseren. En de toenemende (menselijke) competenties om virtuele en reële waarneming te combineren stellen organisaties in staat geavanceerde informatietoepassingen te integreren in de bedrijfsvoering.

Download meer informatie

Concept

Big Data & Predictive Analytics staat in veel organisaties op de managementagenda. Ordina begeleidt bij de ontwikkeling van een pragmatische strategie en aanpak, waarbij de volgende stellingen centraal staan:

 

•    Weet hoe big data concreet waarde oplevert

•    Zorg dat big data wordt gevangen en geanalyseerd

•    Pas de inzichten uit big data toe in de bedrijfsprocessen

Aanpak

De uitvoering van Predictive Analytics processen vergt specifieke, vaak lastig te verwerven kennis en ervaring. Ordina VisionWorks kan veel van die activiteiten voor u uitvoeren.

 

We nemen uw data, uw vraag, en stellen vervolgens vast welke (statistische en modelleer) methode nodig is om uw vraagstuk te beantwoorden. Met een Big Analytics Business Case kunnen we een eerste gevalideerde versie van een analytics model voor u maken. Hiermee weet u of uw brongegevens rijk genoeg zijn om uw vraagstuk te beantwoorden.

 

Andere voorbeelden van activiteiten omtrent Predictive Analytics die wij voor u kunnen uitvoeren zijn:

 

•    Data analyse, predictive modelling en data mining

•    Web analytics, crowd management en fraudemanagement

•    Hosting van de big data & analytics oplossing

 

 

Resultaat

Geavanceerde analyse van interne en externe gegevens maakt organisaties slimmer en meer actiegericht. Met Predictive Analytics kunnen wij u helpen inzicht te bieden in wat geavanceerde data analyses u kunnen opleveren.

 

Als uw brongegevens potentie in zich hebben kunnen wij u helpen waarde uit uw data te halen en informatie voor u te laten werken.

 

Referentie: Data-analyse Wijnvoordeel

Predictive Analytics Contact Neem contact op met Emile Kelkboom