Henri van Herwaarden Business Unit Manager +31(0)653895908

VisionWorks BI Academy

Investeer in uw toekomst

Is uw organisatie op zoek naar jonge, goed opgeleide Business Intelligence (BI)-professionals, maar heeft u moeite die talenten aan boord te krijgen? Dat kan, want jong talent is immers schaars. Het aantal afgestudeerde ICT-ers neemt af, daar waar de vraag stijgt. Bovendien is het werven van nieuw BI-talent voor veel organisaties geen core business.

VisionWorks biedt met de BI Academy een maatwerkoplossing voor dit probleem. Met het programma verzekert u zich van gedreven en betrokken BI-specialisten. U hoeft zich niet druk te maken over het werving- en selectieproces, opleiding, begeleiding en coaching van de jonge professionals. Dat doet VisionWorks.

Concept

Als grote BI-dienstverlener beschikt VisionWorks, onderdeel van Ordina, over het netwerk, de kennis en de capaciteit om talenten te selecteren, werven, ontwikkelen en te begeleiden. Dit is een kerncompetentie van VisionWorks die we al tien jaar toepassen bij onze eigen talenten. We selecteren onze talenten niet alleen op intelligentie en analytisch vermogen. We kijken ook naar ‘softe’ skills als passie, energie, ondernemerschap en communicatieve vaardigheden.

De eerste twee jaar is het talent bij Ordina in dienst, maar gaat in die tijd wel bij u aan de slag. U betaalt tijdens deze contractperiode een vast uurtarief. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het talent bij u in dienst komt. Tijdens de inhuurperiode begeleidt, coacht en ontwikkelt VisionWorks het talent op maat voor uw organisatie.

Aanpak

De BI Academy bestaat uit vijf fasen:

  • De opleiding wordt in overleg met u op maat vastgesteld
  • Plannen van werving en selectie vindt plaats op basis van uw instroombehoefte
  • Het talent volgt een basisopleiding van acht weken
  • Het talent krijgt begeleiding tijdens de gehele contractperiode
  • Het talent komt na twee jaar bij u in vaste dienst

Resultaat

Het inhuren van een talent via de BI Academy levert u de volgende voordelen op:

  • U hoeft geen kosten te maken voor de werving, selectie, opleiding en begeleiding
  • Kosten improductieve uren tijdens de contractperiode zijn voor rekening van Ordina
  • De opleiding stellen we in overleg met u vast
  • U heeft door de ruime contractperiode alle tijd om te bepalen of en op welke plek het talent het beste tot zijn recht komt
  • Instroom 'op bestelling': U bepaalt wanneer en hoeveel

VisionWorks BI Academy Contact Neem contact op met Henri van Herwaarden