Frank Velthuis Business Intelligence Consultant +31(0)654686889

Agile Business Intelligence

Betere resultaten

Steeds meer organisaties ervaren dat projecten gecombineerd met een agile-aanpak betere resultaten opleveren. Zeker in Business Intelligence is het, vanwege continue vernieuwingen in het speelveld cruciaal om in te kunnen spelen op veranderende omgevingsfactoren, informatiebehoeften en technologie. Wij helpen u te anticiperen op deze veranderingen met de inzet van de Agile BI best practices en met concrete op uw situatie toegesneden werkwijzen. Met onze aanpak, gestoeld op onze ruime ervaring, bent u verzekerd van tevreden gebruikers, opdrachtgevers en beheerders.

 

Concept

Met onze aanpak zorgt u dat teams door middel van door u aangeven kaders zoals tijd, geld, product, visie en architectuur zelf-organiserend worden. VisionWorks levert advies en zorgt voor begeleiding bij de implementatie van de Agile project- en beheeromgeving met de benodigde bijhorende organisatiestructuren. Daarnaast helpen we bij het optimaliseren van de test- en ontwikkeltooling. Verder trainen en coachen we uw medewerkers en kunnen we uw Agile teams tijdelijk versterken met ervaren VisionWorks-professionals.

Aanpak

Onze aanpak is pragmatisch. Van start tot finish: zowel bij de initiatie, uitvoering als ingebruikname staan we u met onze kennis, kunde en best practices terzijde. Ordina Visionworks is betrokken geweest bij vele implementaties van Agile BI. Met Agile BI implementeren wij herhalende sprints  waardoor u ritme, regelmaat en herhaling krijgt in uw werkprocessen. Met Agile werken gebruiken wordt Business Value het stuurinstrument en wordt aan het eind van elke sprint concrete Business Value opgeleverd en getoetst. Ons doel: Het zo optimaal mogelijk implementeren van Agile BI, waardoor u de voordelen maximaal kunt benutten.

Resultaat

Succesvolle implementatie van Agile BI in de organisatie zorgt voor een aantal concrete resultaten. De iteratieve werkwijze van Agile BI zorgt dat de informatievoorziening voortdurend verbeterd, waardoor het management wordt voorzien van nieuwe informatie en inzichten. Agile BI zorgt voor snellere flexibelere en effectievere informatievoorziening, waardoor het management sneller en beter is geïnformeerd. Dit zorgt voor een verbeterde besluitvorming en werkt positief door in verschillende terreinen. Denk hierbij aan verbeterde omzet, -speed-to-market, -kwaliteit van producten/diensten, een verbeterd aanpassingsvermogen en verbeterd risicomanagement.

Agile Business Intelligence Contact Neem contact op met Frank Velthuis