Robbert Jellinek Principal +31(0)613524030

BICC-Framework

Een integrale aanpak
van uw BI-organisatie

In een Business Intelligence Competence Center (BICC) brengen we kennis en expertise samen op het vlak van business, ICT en analyse. Dit verhoogt de effectiviteit van BI en daarmee de slagvaardigheid van uw organisatie.

Doorslaggevend voor het succes van een BICC is een integrale aanpak waarin de strategie en bedrijfsdoelstellingen centraal staan. Deze implementeren we via vier sporen: Governance, Organisatie, Processen en Producten.

Innovatie speelt een grote rol in het BICC als aanjager om continu in te spelen op de veranderende omgeving. Dit alles heeft Ordina VisionWorks samengebracht in het BICC Framework.

Voor meer informatie over BICC lees onze flyer.

Onze BICC App voor Android

Onze BICC App voor IOS

Download meer informatie

Concept

Het BICC Framework is een methodiek voor het succesvol opzetten en inrichten van een BICC. De integrale aanpak via de sporen Governance, Organisatie, Processen en Producten resulteert in een pragmatische, innovatieve en organisatiegerichte BI voor uw organisatie. Het BICC waarborgt de continuïteit van BI aan de organisatie.

Aanpak

Het BICC Framework van Ordina VisionWorks is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring binnen het BI-vakgebied en heeft zich in de praktijk bewezen. De aanpak leidt tot een heldere afstemming tussen de BI- en de organisatiestrategie door het uitvoeren van drie fasen:

 

1.            Fase BI-strategie       

2.            Fase Ontwerp & planning

3.            Fase Inrichting BICC

Resultaat

Met het BICC-Framework zorgt u dat uw hele BI-organisatie in topconditie is om slagvaardig en doelgericht de maximale waarde uit informatie te halen.

BICC-Framework Contact Neem contact op met Robbert Jellinek