EVENEMENT

BI in de keten

28 oktober 2014 - 16:00 tot 19:00
Gratis toegang - Ordina hoofdkantoor
Schrijf u direct in

Organisaties realiseren zich terdege dat zij niet alleen opereren, maar onderdeel uitmaken van een keten. Of het nu ketenintegratie bij de overheid en/of zakelijke dienstverlening is of supply chain management bij industriële ondernemingen, de keten staan hoog op de agenda.

Aan de hand van twee cases bespreken we de waarde van informatie. Erwin van Bochove, Projectleider Ketenmanagementinformatie van het  Ministerie van Veiligheid en Justitie deelt met ons de ervaringen bij het organiseren en realiseren van managementinformatie in de vreemdelingenketen. Informatie die onder andere op het hoogste politieke en bestuurlijke niveau beschikbaar moet zijn.

In een tweede case zet Nico van der Plas, senior management consultant van Ordina Consulting, u in de dynamische bloemen- en plantenwereld. Vanuit het perspectief van FloraHolland bespreekt hij de rol van informatie in de sierteeltketen. Een rol die kansen biedt, maar tegelijk ook nieuwe uitdagingen geeft. Nadenken over je positie in de keten is nodig om te voorkomen dat deze verwelkt.