EVENEMENT

The next steps in BI

10 juni 2014 - 15:00 tot 17:30
Gratis - Kantoor Groningen
Schrijf u direct in

VisionWorks Open Huis
In het kader van de viering van ons 10-jarig bestaan houdt Ordina VisionWorks dit jaar Open Huis sessies over business intelligence, Big Data, Business Analytics en BI-management. Tijdens deze sessies informeren wij u over de nieuwste ontwikkelingen, best practices en ervaringen op het gebied van business intelligence, Big Data, Business Analytics en BI-management, belicht zowel vanuit de business als de technische kant. Ze worden verzorgd door consultants van VisionWorks en onze klanten, partners en BI thought leaders.

De toekomst van BI
Ordina VisionWorks nodigt u uit voor onze eerste Open Huis kennissessie in Groningen op 10 juni. In deze kennissessie laten we zien dat de wereld van BI nog nooit zo spannend is geweest als nu. Onze consultants gaan graag met u in gesprek over de volgende ontwikkelingen in ons vakgebied:

  • Staat BI op het punt van een doorbraak? Rolien Breeuwer deelt met u onze visie op recente ontwikkelingen op het gebied van data, technologie en informatiegebruik.
  • De BI-gebruiker terug aan het stuur? Frank de Ruiter bespreekt met u hoe gebruikers straks BI integreren in hun dagelijks werk.
  • Hoe laten we BI vandaag al meebewegen met de dynamiek van het bedrijf? Frank Velthuis toont hoe we met Selfservice en Agile BI-beheer de regie op BI weer in handen van gebruikers geven.

Ons huis stellen we open voor iedereen die geïnteresseerd is in business Intelligence. Tijdens het Open Huis is er voldoende tijd om inhoudelijk met de sprekers en de andere deelnemers van gedachten te wisselen over de onderwerpen.