VisionWorks
laat informatie voor u werken

VisionWorks is één van de grootste Business Intelligence (BI) dienstverleners van de Benelux. Met 125 BI-consultants in Nederland en Belgie leveren wij een compleet palet aan BI-dienstverlening. Als onderdeel van Ordina integreren wij intelligence in bedrijfsprocessen van onze klanten.  

Het is onze overtuiging dat de explosief toenemende hoeveelheid data onze wereld ingrijpend gaat veranderen. Mensen en organisaties kunnen uit die data heel veel waarde halen. VisionWorks kan die waarde voor u ontdekken, begrijpen en beschikbaar maken. Het is onze ambitie om organisaties te helpen slimmer te worden.

Wij laten informatie voor u werken.

 

Download meer informatie

Slimmere organisaties

In het verleden was (bestuurlijke) informatie vooral een bijproduct van bedrijfsprocessen.

Business Intelligence (BI) maakte deze informatie beschikbaar voor monitoring en (bij)sturing van prestaties. Door de innovatieve toepassing van informatie komen er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden voor verbetering van bijvoorbeeld (interne) processen, klantinteractie, marktbenadering en verdienmodellen.

Slimmere organisaties

Doorbraak in data

Momenteel ontstaan ongekende mogelijkheden om organisaties slimmer te maken. Drie elkaar versterkende ontwikkelingen werken daarbij als katalysator:

  • Een exponentiële groei van data uit applicaties, social media, devices, logs en sensoren biedt steeds meer inzicht in het gedrag van en relaties tussen mensen, apparaten en processen.
  • Door een enorme sprong in technologie kunnen we onvoorstelbare hoeveelheden data in korte tijd verwerken en analyseren.
  • Toenemende (menselijke) competenties om virtuele en reële waarneming te combineren, stellen organisaties in staat geavanceerde informatietoepassingen te integreren in de bedrijfsvoering.
Doorbraak in data

Volgende stap in BI

De afgelopen jaren hebben veel organisaties hun BI op orde gebracht en hun informatie geconcentreerd in robuuste datawarehouses. De enorme toevloed aan data biedt nieuwe kansen, als u die toevloed weet te stroomlijnen. Grensverleggende informatietoepassingen leveren directe businesswaarde in uw bedrijfsprocessen. Geavanceerde analytics maken uw organisatie meer actiegericht.

De nieuwe norm voor BI

De doorbraak in data beïnvloedt onze manier van leven, werken en communiceren. Nu stelt de interactie met informatie via mobile devices en tablets de norm voor BI. Medewerkers, klanten en burgers verwachten handige apps die hen ondersteunen bij alles wat ze doen. Informatie die altijd beschikbaar is: snel, transparant en to-the-point. Zij willen intelligente processen die, gestuurd door data, zo veel mogelijk automatisch verlopen.

De klassieke BI-oplossingen zijn niet langer voldoende om in deze behoeften te voorzien. De scheiding tussen transactiesystemen en BI verdwijnt. BI wordt geïntegreerd in het bedrijfsproces.

Er ontstaan nieuwe ecosystemen van klassieke business intelligence, big data-platformen, geavanceerde analytics en (operationele) bedrijfsprocessen.

Laat informatie voor u werken

Bij VisionWorks willen we de waarde van data ontdekken, begrijpen en voor onze klanten beschikbaar maken. Dat doen we door in de huid te kruipen van onze klanten. We denken met u mee en helpen u met het ontsluiten, verwerken, bewerken en analyseren van grote en diverse datastromen.

Maar informatie krijgt pas waarde als medewerkers, managers en bestuurders er meer mee gaan doen. Als uw bedrijfsprocessen er beter door presteren. Als uw organisatie betere resultaten behaalt. Het is onze ambitie om organisaties te helpen slimmer te worden. Wij laten informatie voor u werken.

Wilt u meer waarde halen uit uw data? Wij helpen u graag verder door dit concreet te maken. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact met ons op.