De BI Academy

Een diverse groep

 

 

“Aargh!” , “ Oh nee!” , “Waarom werkt het niet?!”. Veelgehoorde kreten uit de vergaderruimte van VisionWorks, waar de 8ste BI Academy zich door weken van training heen ploegt.

De BI Academy Contact Neem contact op met

Het is een uitdaging, een nieuwe stap voor de meesten van ons en gelukkig ook ontzettend leuk. Naast de kreten van frustratie klinkt ook het enthousiasme door waarmee we ons op de opdrachten storten. “ Dit is wel een leuke tool!” We zijn een diverse groep, met achtergronden van Econometrie tot Taalwetenschap en we hebben onze motivatie gemeen.

Tijdens de trainingen passeert het hele BI-proces de revue, we leren over staging, datawarehouses en het samenstellen van cubes en rapportages met Microsoft tools. En we krijgen ook les in projectmanagement, snellezen en we leren waarom we echt nooit meer een 3D pie chart mogen gebruiken. De trainingen worden meestal gegeven door onze collega-consultants van VisionWorks. Zo leren we niet alleen het vak, maar ook onze collega’s kennen.

En niemand mag ons iets vertellen over de eind case! Het grote mysterie, de test, onze meesterproef. In drie weken tijd werken we in teams met een agile methode het hele BI-proces door, spannend voor ons én voor de organisatie. We zijn erg enthousiast om hieraan te beginnen en we kunnen niet wachten om daarna aan de slag te gaan bij een echte klant!